Chuť Francúzska (21. marca 2016)

Do druhého ročníka podujatia Chuť Francúzska sa dňa 21. marca 2016 zapojí viac ako 1500 šéfkuchárov na piatich kontinentoch v rámci osláv francúzskej gastronómie. Ponúknutá večera v každej zo zúčastnených reštaurácií vzdá poctu francúzskej kuchyni. Do tohto ročníka bolo vybraných šestnásť slovenských reštaurácii.

Viac informácií na: http://restaurateurs.goodfrance.com/fr/restaurants-participants?field_restaurant_name_value=&field_restaurant_type_value=All&field_country_value=Slovaquie&field_city_value=&field_region_value_i18n=All

Prednáška pod názvom „Vzdelávanie v oblasti francúzskej gastronómie“ sa bude konať v priestoroch galérie Francúzskeho inštitútu o 14.00 h. Súčasťou prednášky bude aj degustácia a predaj francúzskych výrobkov.

 

Francúzsky inštitút na Slovensku, Sedlárska 7, Bratislava, 21. marca 2016, 14.00 h