Čašník/čašníčka v modernej francúzskej reštaurácii Colette Boutique s.r.o.

- Miesto práce: Krížna 8, Bratislava
- Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády)
- Termín nástupu: ihneď
- Mzdové podmienky (brutto): 1 150 – 1 350 EUR/mesiac: Mzda na základe dohody (odvíja sa od skúseností) + tringelty + finančný bonus, dohodou na základe osobného pohovoru
Informácie o pracovnom mieste
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
Do modernej francúzskej reštaurácie Colette v Bratislave hľadáme spoľahlivého čašníka/čašníčku na brigádu alebo fulltime. Zakladáme si na priateľskom a profesionálnom servise a do svojho tímu by sme radi prijali nového člena. Ak už máš skúsenosti v gastre a rád sa rozprávaš s ľuďmi- toto je práca právo pre teba!
Tvoja náplň práce by zahŕňala:
– vítanie a usádzanie hostí
– znalosť jedálneho a nápojového lístka
– obsluha e-kasy a rezervačného systému
– obsluha hostí (aj zahraničných)
– inkasovanie zákazníka
– udržiavanie poriadku na pracovisku
– účasť na meetingoch a školeniach s manažérom
– zodpovednosť za dodržiavanie vysokých štandardov prevádzky
– čistota v skladových priestoroch
– reprezentatívne vystupovanie, prezentácia prevádzky za účelom poskytnutia komplexných služieb prevádzky s dôrazom na uspokojenie požiadaviek zákazníka
Zamestnanecké výhody, benefity
– príjemný, priateľský a mladý kolektív
– práca v peknom, milom a nefajčiarskom prostredí
– zamestnanecká zľava na produkty
– práca v stabilnej spoločnosti
– nealko, káva zdarma
– 1x teplé jedlo
Informácie o výberovom konaní
Práca od utorka do soboty, príchod 15:00 /15:30
– Komunikatívnosť
– Profesionálny a zodpovedný prístup k práci
– Tímový hráč
– Pracovitosť a zodpovednosť
– Ústretovosť
– Flexibilita
– Vzťah k čistote
– Kreativita a inovácia
Požiadavky na zamestnanca
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Vzdelanie v odbore
hotelierstvo, gastronómia
Jazykové znalosti
Anglický jazyk – Pokročilý (C1) a Slovenský jazyk – Expert (C2)
Prax na pozícii/v oblasti
1 rok
Počet rokov praxe
1 rok