Jesenný trimester od 26. septembra do decembra 2022

Online zápisPrezenčný zápis
od 15. augusta 202212. – 19. septembra 2022 od 14:00 do 18:00

Najkvalitnejšie kurzy francúzštiny v Bratislave

Francúzština je jedným z najdôležitejších jazykov, ktorý vám otvorí dvere do sveta možností, či už po profesionálnej alebo osobnej stránke. Preto vám vo Francúzskom inštitúte na Slovensku ponúkame možnosť štúdia francúzskeho jazyka prostredníctvom prezenčných alebo online kurzov francúzštiny s kvalifikovanými lektormi. Naši lektori francúzštiny rozumejú vašim potrebám, nech už je vaša úroveň francúzštiny akákoľvek. Príďte s nami zažiť dobrodružstvo „à la française“, v našich kurzoch francúzštiny je učenie radosť a zábava!

Učenie sa cudzieho jazyka vám dodá novú silu. Zapíšte sa na kurz francúzštiny!

Na kurz sa môžete zapísať počas obdobia zápisov:

  • Cez online formulár, ktorý sa nachádza v popise každého kurzu
  • Vo Francúzskom inštitúte na Oddelení kurzov (Sedlárska 7, Bratislava) počas obdobia prezenčných zápisov (viď termíny vyššie) v časoch od 14:00 do 18:00

Administratívny poplatok

Poplatok vo výške 6 eur pokrýva administratívne úkony pri zápise a platí sa raz ročne. Všetci študenti Francúzskeho inštitútu získavajú pri zápise ročnú členskú kartu IF Pass s množstvami výhod: neobmedzený prístup do mediatéky a digitálnej knižnice Culturethèque a zaujímavé zľavy u našich partnerov.

všetky zľavy

Vstupný test

Vstupný test môžete absolvovať, v prípade, že už máte nejaké znalosti z francúzštiny. Ak ste v minulosti boli našim študentom a po dlhšej pauze sa opäť chcete učiť po francúzsky, test upresní vašu aktuálnu úroveň. Ak ste úplný začiatočník, testovanie nie je potrebné. Vstupným testom ohodnotíme vaše jazykové zručnosti vo francúzštine: písomný a ústny prejav, porozumenie písaného textu a hovoreného slova. Určíme tak vašu aktuálnu jazykovú úroveň, aby sme vás mohli zaradiť do homogénnych skupín a poradiť vám vhodný kurz.

Vstupné testovanie môžete absolvovať v priestoroch Francúzskeho inštitútu počas prezenčných zápisov alebo prostredníctvom online testu.

Upozornenie

Prezenčný kurz sa bude konať pod podmienkou, že opatrenia platné v období začiatku kurzu povolia prezenčnú formu výučby. Francúzsky inštitút si vyhradzuje právo zrušiť kurz prezenčnou formou v súlade s nariadeniami miestnych orgánov a presunúť ho do online priestoru.

Už viac ako 30 rokov vám prinášame francúzsky jazyk a kultúru. Pridajte sa k nám!

Kvalifikovaní lektori
Značka kvality
Príprava na skúšky
Prístup do digitálnej knižnice zdarma

Máte na nás otázky? Radi vám pomôžeme!

cours@institutfrancais.sk / 02 59 34 77 62

Mohlo by /vás zaujímať

Učiť sa francúzsky pozeraním seriálov je efektívne!

Učiť sa francúzsky pozeraním seriálov je efektívne!

Prečo seriály? Prvou výhodou seriálov je, že často používajú francúzštinu zo života, ktorú budete bežne počuť v uliciach. Pri sledovaní seriálu odohrávajúceho sa v súčasnosti budete môcť: zlepšiť svoju slovnú zásobu z každodenného života, naučiť sa veľa slov, ktoré sa nie vždy naučíte na kurze. Idiomatické výrazy, hovorová francúzština, slang a dokonca ani urážky už pre vás nebudú tajomstvom… zabudnúť…

Učiť sa cudzí jazyk: čím skôr, tým lepšie!

Učiť sa cudzí jazyk: čím skôr, tým lepšie!

„Je lepšie sa dobre naučiť materinský jazyk skôr, ako sa začnete učiť ďalší jazyk.“ „Dvojjazyčnosť vytvára zmätok.“ „Bilingválne deti majú väčšie problémy s učením v škole.“ Toto sú niektoré z mylných predstáv, ktoré o viacjazyčnosti u detí pretrvávajú už dlho. Dnes je to však úplne naopak, a preto musíme čo najskôr rozvíjať učenie sa niekoľkých jazykov u detí. Jazykovedci dnes všeobecne uznávajú,…

Prečo sú francúzske dezerty také neodolateľné?

Prečo sú francúzske dezerty také neodolateľné?

Francúzske dezerty a pečivo, známe svojou rovnováhou medzi chuťami, textúrami a farbami, sa ľahko vyvážajú do zahraničia, no zostávajú častokrát nenapodobiteľné či neprekonateľné. V súčasnosti sú Francúzi uznávaní ako najkreatívnejší cukrári na celom svete. Svoju vynaliezavosť znásobujú, aby mohli rozvíjať recepty a etablovať sa i naďalej ako experti a lídri v cukrárskom remesle. Zatiaľ čo technológie i techniky sa neustále vyvíjajú a zdokonaľujú, francúzski cukrári (pâtissiers) venujú…